KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Döngele Şehit Hüseyin Çam İmam Hatip Ortaokulu

3442582041
Döngele Mh. Yavuz Selim Sk. No21/A Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Ülkemizde ruhsal ve bedensel yönden sağlıklı, yaşadığı çevreye duyarlı, pozitif düşünebilen, maddi ve manevi değerlere bağlı bireyler görmek
Misyon
Öğrencilerimizi aile-okul-öğrenci iş birliğiyle mutlu olabileceği, sevgi ve güven dolu bir ortamda modern yöntem ve teknolojileri kullanmalarını sağlayarak başarılı bir şekilde bir üst öğrenime hazır hale getirmeye çalışıyoruz.
Başarılar
3 öğrencimiz (489, 460,460) 2021-2022 eğitim öğretm yılı sonu bursuluk sınavını kazanarak burs almaya hak kazanmışlardır. Bir öğrencimizde proje Anadolu İmam Hatip lisesine yerleşmiştir.
08:20-14:30 Çarşamba günleri 08.20-15.20
Ulaşım
Ulaşım Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediyesi´ne ait belediye otobüsü ile sağlanmaktadır. Otobüs sabah Kahramanmaraş´tan çıkıp 08.00´ de okulda olmaktadır, Öğleden sonra 15.30´da köyden Kahramanmaraş´a gitmektedir. Belediye otobüsü dışında mahallede günde 2 kez Kahramanmaraş´a giden özel servisler de bulunmaktadır. Ayrıca şahsi araçları ile geliş gidiş yapan öğretmenler de bulunmaktadır.
DÖNGELE MAHALLESİ
her yıl beşinci sınıfımızın ortalama 25 öğrenci kontenjanı vardır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2021-2022 eğitim öğretm yılı sonu lgs sonucu 1 öğrencimiz proje anadolu imam hatip lisesine yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler
okul beden eğitimi öğretmenimiz önderliğinde: basketbol, voleybol ve futbol çalışmaları yapılmakta olup, satranç, akıl ve zeka oyunlarıyla da ilgili çalışmalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
okulumuz başkonuş yaylası civarında olduğundan, Orman bölge müdürlüğüyle çeşitli aktiviteler yapılmaktadır. Tarım ve hayvancılık hakkında bilgi sahibi olmaktadırlar.
Proje Çalışmaları
öğrencilerimize akademik anlamda din öğretimim müdürlüğümüzün projelerine imkanlar dahilinde katılım sağlanmaya çalışılmıştır.